Amiga ETT Social “teletreballa”per donar resposta als col·lectius més vulnerables

20 March 2020 Notícies

Davant la situació d’estat d’alarma decretada pel Govern espanyol i publicada al BOE amb el Real Decret 463/2020 el 14 de març de 2020, pel COVID-19, a Amiga ETT Social S.L. mantenim la nostra activitat però ens adaptem a les mesures preventives dictaminades per garantir la seguretat tant de les persones beneficiàries com del nostre equip de treballadores. Tanmateix, reforcem aquests dies la missió d’Amiga ETT Social per poder respondre a la inèdita situació en què ens trobem, i ho fem de manera responsable, teletreballant. Garantint l’acompanyament a beneficiaris i empreses de manera telefònica i mitjançant mitjans digitals.

L’expansió del coronavirus COVID-19, i les conseqüents mesures per frenar la seva expansió ha afectat tots els sectors, tant socials com econòmics. Un dels col·lectius als quals més afecta és a les persones que atenem, que es troben ara més que mai en una situació d’extrema vulnerabilitat.

És per això que des Amiga ETT Social no descansem i reforcem el nostre treball per donar cobertura a totes les empreses que necessitin cobrir baixes mèdiques o llocs de feina temporals per reforçar l’activitat o per aquelles que prefereixen externalitzar la contractació. Actuem com a proveïdors responsables  ja que com a entitat sense ànim de lucre tot es reinverteix a projectes socials per persones en situació de vulnerabilitat.

És moment d’unir-nos, mostrar l’implicació de les empreses envers la societat,  per donar feina a moltes de les persones que s’atenen a les entitats socials que s’han quedat sense res, i que, al nostre costat, assegurem sempre la millor integració a l’empresa.

Amiga ETT Social, en moments com aquests, es manté al costat de les persones i de les empreses per pal·liar el cop, i sortir més reforçats. Us enviem tot el nostre suport.

Salutacions,

 

L’Equip d’Amiga ETT Social, eina d’inclusió de la Fundació Formació i Treball.VEURE TOTES LES NOVETATS