CEAR aposta un any més per Amiga ETT

05 December 2019 Notícies

La Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) torna a confiar un any més amb Amiga ETT Social per treballar juntes per la inserció laboral de les persones refugiades mitjançant la renovació anual del conveni de col·laboració.

Darrerament, aquesta col·laboració ha fet que més de 5 persones hagin aconseguit accedir a una feina. Un pas clau per començar a treballar la inclusió social i familiar de les persones refugiades.

CEAR treballa pel dret d’asil i els drets humans de les persones que venen fugint de conflictes bèl·lics o de violació de drets humans, sol·licitants d’asil, apàtrides i migrants amb necessitat de protecció internacional i / o en risc d’exclusió social, promovent el seu desenvolupament integral.

Des d’Amiga ETT Social sensibilitzem a les empreses sobre les persones refugiades per poder fer desaparèixer l’estigma social, fent visibles els múltiples beneficis de la diversitat cultural i la importància de les contractacions responsables, fomentant així les bones pràctiques empresarials dins del mercat laboral.

Gràcies a la renovació de l’acord amb Amiga ETT Social aconseguim apropar les empreses a les persones derivades de CEAR, creant ocupabilitat i impulsant la igualtat d’oportunitats. Fent-nos càrrec de la gestió de la contractació amb professionalitat i eficiència sense deixar de posar al centre a les persones.

D’aquesta manera, un any més sumem sinergies per impulsar, treballar i potenciar accions per tal d’ajudar a erradicar un problema com és l’atur. Fomentant la contractació de persones en situació d’exclusió i promovent la seva inclusió social, mentre es genera riquesa en la societat.

 

 VEURE TOTES LES NOVETATS