Claus per ser únics en 2 minuts

14 November 2019 Notícies

Anem al gra! Us expliquem com funciona la primera ETT social d’una manera ràpida i directa perquè no perdis més temps a conèixer-nos.

 

1- Per què i quan es crea Amiga ETT Social?

 En 2016, la Fundació Formació i Treball crea Amiga ETT Social com una nova eina d’inserció laboral, sense ànim de lucre, per facilitar la contractació de les persones que formen i acompanyen en el mercat laboral. 

Objectiu: Convertir-se en una porta d’entrada a el món laboral de persones en risc d’exclusió social.

 

2-De què s’encarrega Amiga ETT Social?

L’ETT Social gestiona tota la contractació de personal per a l’empresa. Brinda suport a la selecció, formació i acompanyament laboral de l’equip, i assistència tècnica en recursos humans i responsabilitat social.

Objectiu: Facilitar que les empreses puguin conèixer els perfils professionals que atén i desmuntar estigmes socials, per després poder-los contractar de forma estable a l’empresa.

 

 

3- Què la diferència de la resta d’ETT?

Actua a través d’un procés de selecció innovador: exclusivament amb participants que hagin completat amb èxit itineraris personalitzats d’inserció i / o formació de 6 mesos a 1 any en entitats socials. Per tant, l’alt grau de coneixement d’Amiga ETT Social sobre les persones candidates facilita l’encaix competencial adequat per a cada lloc de treball.

Realitza un acompanyament integral tant cap a l’empresa com a la persona, per assegurar l’èxit de la inserció laboral i, a diferència d’altres ETT, sense penalització econòmica quan l’empresa decideixi contractar la persona directament.

Objectiu: Fomentar l’estabilitat laboral i generar ocupació de qualitat.

 

4- On actúa?

Pel que fa la zona geogràfica, Amiga ETT Social  dona resposta principalment a Catalunya però té capacitat per gestionar ofertes en qualsevol de les diferents comunitats autònomes de l’estat espanyol.  

Objectiu: Incrementar seu abast territorial per atendre el major nombre de persones en risc d’exclusió social possible, augmentant així el seu impacte social.

 

5- Quina capacitat de resposta té?

El temps de resposta sol ser d’entre 24-48 hores. La digitalització de les contractacions i l’agilitat de l’equip, permeten que s’operi amb professionalitat i rapidesa, adaptant-se a l’mercat laboral amb responsabilitat social compartida com a fonament principal d’el projecte.

Objectiu: ser competitius amb la nostra proposta de valor per garantir l’èxit de el projecte i el seu impacte social.VEURE TOTES LES NOVETATS