“Totes les treballadores que tenim contractades ara mateix van arribar a través d’Amiga ETT Social”

17 October 2019 Notícies
Featured Video Play Icon

L’objectiu pel qual treballa Amiga ETT Social és la inclusió laboral de persones vulnerables. És a dir, pretén ser la porta d’entrada d’aquells que necessiten una oportunitat per poder accedir al mercat laboral ordinari de manera digna i sobretot estable (ja que l’estabilitat laboral és una de les claus principals per aconseguir la inclusió social). Un molt bon exemple dels seus esforços es veu reflectit en un obrador de fruita seca ubicat a la província de Tarragona, on tots els treballadors que actualment estan en plantilla envasant ametlles, avellanes o nous, van arribar en un primer moment a l’empresa gràcies a  la contractactació a través d’Amiga ETT Social.

En Pau López Rojo és el responsable d’aquest obrador de la Fundació Topromi i la persona que directament detecta les necessitats de personal i contacta amb Amiga ETT Social.

Com vau conèixer Amiga ETT Social?

Fem moltes coses amb la Fundació Formació i Treball i un dia  ens van parlar d’Amiga ETT Social i des de llavors vam treballar plegats. Per nosaltres va ser molt important trobar una ETT compromesa amb la inserció de persones vulnerables i per això ens vam entendre molt bé des de el principi.

Quina diferència creieu que existeix entre Amiga ETT Social i la resta d’ETTs?

La diferència clau és el fet de treballar amb persones que necessiten una oportunitat laboral i això era també el més important de tot per nosaltres en el moment de trobar personal per incorporar al nostre equip de feina.

Com ha estat l’experiència?

L’experiència ha estat boníssima. La veritat és que treballar amb Amiga ETT Social és molt fàcil i pràctic, estan sempre a l’abast responen molt ràpid que és precisament el que necessitem nosaltres aquí. Si tenim una punta de feina, per exemple, que en un dia puguis tenir a la persona és súper important.

Per ara, i portem treballant gairebé un any o més, ens han cobert totes les demandes  temporals de personal que hem tingut. Però cal destacar que al final ens hem acabat quedant a les treballadores contractades i això és el més important de tot. D’aquesta manera, gràcies a aquesta nova eina podem atendre una necessitat i podem provar a les persones en el lloc de feina per veure com es desenvolupen si s’adapten bé… i després contractar.  Per tant, ens donen un servei totalment integral en el tema de contractació de personal. 

De fet, ara mateix tenim 3 persones treballant i les tres venen d’Amiga ETT Social amb la qual cosa podem dir que és un senyal que estem molt contents amb aquesta nova eina de contractació.

Recomanaries a altres empreses- siguin o no del tercer sector- contractar personal a través d’Amiga ETT Social?

Per suposat, al final Amiga ETT Social dona un servei que tant és vàlid per empreses socials com no socials. És molt bo per a empreses  ja que al final l’important és que és un servei molt efectiu per a contractació de personal sigui temporal o fins i tot estable.VEURE TOTES LES NOVETATS