AMIGA ETT SOCIAL i Accent Social juntes per la inclusió sociolaboral

24 September 2019 Notícies

L’objectiu d’aquesta aliança que hem signat a través d’un acord de col·laboració és el de treballar unides per promoure la contractació de persones en risc d’exclusió social facilitant així la seva inclusió.

Accent Social és una entitat que, a través del seu Servei d’Inserció Laboral (SIL), treballa per a la millora de l’ocupabilitat i la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat, per tant encaixa perfectament amb la nostra missió i compromís per eradicar el problema de l’atur i l’estigma que pateix el col·lectiu més desafavorit a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral actual.

 D’aquesta manera Accent Social i AMIGA ETT SOCIAL sumem sinergies per poder oferir millors oportunitats laborals d’una manera més transversal i efectiva.Totes les empreses que vulguin contractar candidats (persones treballadores) d’Accents Social, podran fer-ho d’una manera, ràpida, àgil i productiva però també socialment responsable, gràcies a la nostra gestió en AMIGA ETT SOCIAL
VEURE TOTES LES NOVETATS